>Rouwkaarten - Paard

Rouwkaarten / Condoleancekaarten voor paard

Ook voor paarden is er een Bijzondere condoleance dierenkaart in de vorm van een lege stal of hoefijzer. Het verdriet van het verlies van een (verzorg)paard heeft een grote impact.

Velen kunnen zich dit verdriet voorstellen of hebben het zelf helaas meegemaakt. Als blijk van medeleven kan de rouwkaart / condoleancekaart de personen, die het geliefde, trouwe dier hebben moeten laten gaan, een beetje troost bieden.

Bijzondere-Dierenkaarten heeft twee verschillende rouwkaarten

Voor een ieder die dit heeft ervaren en nu hun geliefde (verzorg)paard moet missen zijn er deze condoleancekaarten als medeleven en steun te versturen. Er zijn twee verschillende afbeeldingen geschilderd. Er is keuze uit de rouwkaart met de lege stal en het hoefijzer. Elke kaart heeft een passende tekst binnenin en er is voldoende ruimte voor uw persoonlijke steunbetuiging of vriendelijke woorden. Op de bestelformulieren staat meer informatie over de rouwkaarten / condoleancekaarten.

Extra verzendservice

Als extra service van Bijzondere-Dierenkaarten kan de rouw/condoleancekaart, na bestelling, direct naar de ontvanger worden gezonden. Op deze manier heeft deze de kaart sneller in huis. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen zijn de gegevens van de ontvanger en uw persoonlijke tekst, in onderstaande veld van het bestelformulier in te vullen. Bijzondere-Dierenkaarten zorgt ervoor dat uw wens netjes, met pen én uit uw naam, op de kaart wordt geschreven.

Kies hieronder uw kaart

Invouwen