>Rouwkaarten - Overig

Rouwkaarten / Condoleancekaarten overige dieren

Ook voor andere dieren heeft Bijzondere Dierenkaarten speciale dierenkaarten. Het verdriet van het verlies van een ieder dier een grote impact hebben.

Velen kunnen zich dit verdriet voorstellen of hebben het zelf helaas meegemaakt. Als blijk van medeleven kan de rouwkaart / condoleancekaart de personen, die het geliefde, trouwe dier hebben moeten laten gaan, een beetje troost bieden. 

De kaart heeft een passende tekst binnenin en er is voldoende ruimte voor uw persoonlijke steunbetuiging of vriendelijke woorden. Op de bestelformulieren staat meer informatie.

Extra verzendservice

Als extra service van Bijzondere-Dierenkaarten kan de rouw/condoleancekaart, na bestelling, direct naar de ontvanger worden gezonden. Op deze manier heeft deze de kaart sneller in huis. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen zijn de gegevens van de ontvanger en uw persoonlijke tekst, in onderstaande veld van het bestelformulier in te vullen. Bijzondere-Dierenkaarten zorgt ervoor dat uw wens netjes, met pen én uit uw naam, op de kaart wordt geschreven.

Kies hieronder uw kaart

 

Invouwen