>Rouwkaarten - Kat

Rouwkaarten / Condoleancekaarten voor kat of poes

Een kat of poes, eigenzinnig als ze zijn maar ook zo aanhankelijk en lief. Buiten op jacht, als kater de stoere man uithangen, maar eenmaal binnen kruipen ze het liefst op schoot om aangehaald te worden. Wat een gemis als je dit diertje moet laten gaan.

Velen kunnen zich dit verdriet voorstellen of hebben het zelf helaas meegemaakt. Als blijk van medeleven kan de rouwkaart / condoleancekaart de personen een beetje troost bieden.

Bijzondere-Dierenkaarten heeft verschillende rouwkaarten

Er is keuze uit diverse rouwkaarten waaronder de lege mand, de pootafdrukken, sterrenhemel en meer. Sommige kaarten hebben een passende tekst binnenin en sommige zijn blanco. Er is altijd voldoende ruimte voor uw persoonlijke steunbetuiging of vriendelijke woorden. Op de bestelformulieren staat meer informatie over de rouwkaarten / condoleancekaarten.

Extra verzendservice

Als extra service van Bijzondere-Dierenkaarten kan de rouw/condoleancekaart, na bestelling, direct naar de ontvanger worden gezonden. Op deze manier heeft deze de kaart sneller in huis. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen zijn de gegevens van de ontvanger en uw persoonlijke tekst, in onderstaande veld van het bestelformulier in te vullen. Bijzondere-Dierenkaarten zorgt ervoor dat uw wens netjes, met pen én uit uw naam, op de kaart wordt geschreven.

Kies hieronder uw kaart

Invouwen