>Rouwkaarten - Hond

Rouwkaarten / Condoleancekaarten voor de hond

Het is heel triest als een hond is overleden. Vaak heeft dit dierbare dier een lange tijd een belangrijke plaats ingenomen in een gezin. Vakanties en vele wandelingen meegemaakt, een trouwe kameraad geweest voor baasje of bazinnetje.

Velen kunnen zich dit verdriet voorstellen of hebben het  zelf helaas meegemaakt. Als blijk van medeleven kan de rouwkaart / condoleancekaart de personen, die het geliefde diertje hebben moeten laten gaan, een beetje troost bieden.

Bijzondere-Dierenkaarten heeft verschillende rouwkaarten

Er is keuze uit de rouwkaart met de lege mand, de sterretjes aan de hemel, pootafdrukken en de regenboogbrug. Sommige kaarten hebben een passende tekst binnenin en anderen zijn blanco.. Er is altijd voldoende ruimte voor uw persoonlijke steunbetuiging of vriendelijke troostgevende woorden. Op de bestelformulieren staat meer informatie over de rouwkaarten / condoleancekaarten.

Extra verzendservice

Als extra service van Bijzondere-Dierenkaarten kan de rouw/condoleancekaart, na bestelling, direct naar de ontvanger worden gezonden. Op deze manier heeft deze de kaart sneller in huis. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen zijn de gegevens van de ontvanger en uw persoonlijke tekst, in onderstaande veld van het bestelformulier in te vullen. Bijzondere-Dierenkaarten zorgt ervoor dat uw wens netjes, met pen én uit uw naam, op de kaart wordt geschreven.

Kies hieronder uw kaart

Invouwen