>Hoe werkt het bestellen?

Hoe werkt het bestellen?

 

BESTELLEN

Bestellen bij Bijzondere-dierenkaarten werkt eenvoudig.

Voor meerdere kaarten, per 5 stuks, in een bestelling kan dat op dit bestelformulier.

Voor een enkele kaart klinkt u op de kaart waar u het aantal van die kaart kan opgeven. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

DIRECT DOORSTUREN

Als extra service kan de condoleance kaart direct naar de ontvanger verzonden worden. Dit scheelt minimaal een dag verzending als de kaart eerst naar uw adres verzonden wordt. Wilt u van deze service gebruik maken, vul dan de hiervoor aangegeven velden van het bestelformulier in.

PRIVACY

Wij gaan zorgvuldig om met de door uw verstrekte (persoons)gegevens. Hoe wij dit doen, kunt u nalezen in onze privacy verklaring

VERZENDKOSTEN

De bijkomende verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden en alleen doorberekend als ze werkelijk worden gemaakt. Wij hanteren hiervoor de basistarieven van Post NL.

BETALINGEN

Na uw bestelling krijgt u per email eerst een automatische orderbevestiging en later een vooruitgestuurde factuur met alle gegevens. Wij verzoeken u de betaling te doen op Raborekening 1535.19.134 t.n.v Aqua-Mar-el Producties in Huizen onder vermelding van  naam of factuurnummer. Het bijbehorende IBAN-nummer is:  NL22 RABO 0153 5191 34 EUR. Wij maken dan intussen uw order gereed voor verzending.

AFLEVEREN

Na ontvangst van uw betaling leveren we u bestelling zo spoedig mogelijk af.

VRAGEN

Mocht u vragen hebben neem dan contact op via het contactformulier.

Invouwen